Rally Nord zou niet mogelijk zijn zonder onze sponsors! Wij wensen hen dan ook uitdrukkelijk te bedanken voor hun steun voor dit groots evenement.

Wilt u ook graag een partner worden van dit evenement? Aarzel dan niet en neem snel contact met ons op.

Wij zijn even enthousiast over ficanciële dan wel sponsoring in natura om dit evenement samen naar een groot succes te sturen.

Daarom komen wij graag onszelf, ons project en de mogelijkheden verduidelijken.

BMW Centrauto biedt ons de mogelijk om te genieten van hun prachtige concessie in Oostmalle.

Deze concessie, lid van de Centrauto-groep, is een prachtige moderne garage die uw mooiste BMW levert, onderhoudt en indien nodig ook herstelt.


Skyflight levert foto- en videomontages voor allerlei evenementen, feesten, vastgoedprojecten, … Tijdens Rally Nord mogen wij genieten van hun professionele kennis om de aftermovie van dit evenement te verzorgen.

Wij zijn Skyflight dan ook zeer dankbaar om mee in ons te geloven en een zeer tastbare herinnering te verzorgen van deze prachtige dag!


Garage Koeklenberg is een écht familiebedrijf. Van kleine herstellingen en enkele tweedehandswagens groeide de zaak over de jaren heen tot een gevestigde waarde in Schoten en omgeving!

Vandaag draait de werkplaats op volle toeren en is er steeds een vaste voorraad van een 20-tal jonge tweedehandswagens te vinden. Daarnaast kunt u er ook terecht voor depannages en verhuur.

Laat u charmeren door het familiale karakter van deze garage, waar u weet dat u steeds vlot, correct en met een glimlach zal worden geholpen!